Waar kan ik goedkoop een professionele profielfoto laten maken?

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Als die duizend woorden dan over jou gaan, kan je er natuurlijk beter voor zorgen dat ze wel een goed verhaal vertellen. Zeker als je jezelf goed wilt verkopen voor bijvoorbeeld een sollicitatie, je website, LinkedIn of andere sociale media. In dat geval kan het verstandig zijn om een keertje werk te maken van een mooie, professionele profielfoto van jezelf. Dat kost je eenmalig een paar tientjes, maar daarna heb je daar jarenlang plezier van!

Nu is het niet makkelijk om een goede, betaalbare portretfotograaf te vinden, maar gelukkig heb ik hier de gouden tip voor jullie! Mijn bloedeigen broer werkt namelijk als zelfstandig gediplomeerd portretfotograaf, en dat doet ie zeker niet verkeerd. Je hoeft bijvoorbeeld maar eens op zijn Facebook of Instagram rond te kijken om te zien dat hij een uitzonderlijk oog heeft voor de prachtige details waar wij zonder op te kijken voorbij lopen. Heel erg knap!

Zelf heb ik jaren geleden ooit als oefenmodel voor hem gewerkt, en dat heeft me destijds een setje foto’s opgeleverd waar ik nog steeds dagelijks gebruik van maak. Ik heb er laatst bijvoorbeeld nog mee gesolliciteerd (en de functie gekregen), ik heb een van deze foto’s op de ‘Over mij’-pagina op deze website geplaatst en ik gebruik een foto als profielfoto op Slack voor mijn werk. Superhandig om die in huis te hebben!

Bram doet allerlei fotoshoots en je kunt hem overal voor inhuren, maar sinds kort heeft hij ook een superleuke actie waar je voor 75 euro (ex) een profielfoto kan laten schieten in zijn nieuwe studio op zijn werkplek in Den Haag. Dat is geen geld voor een goed verhaal waar je trots op zult zijn!

Als je op deze link klikt lees je meer over deze mooie kans, en kan je gelijk kijken of er nog een tijdstip vrij is om er gebruik van te maken. Of maak je liever een andere shoot? Via zijn site kan je contact met hem opnemen en je idee bespreken. Ik weet zeker dat hij er iets waanzinnig moois van kan maken!

Doe er je voordeel mee allemaal 🙂

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *