Waar kan ik mijn vrije tijd het beste aan besteden?

Tijd is het kostbaarste wat er is. Je kunt het maar één keer uitgeven en hoe ouder je wordt, hoe minder je er nog van over hebt. Des te belangrijker is het om je tijd zo goed mogelijk te besteden. Je kunt dan natuurlijk iets nuttigs gaan doen met je leven, maar veel vaker zak je gewoon lekker onderuit op de bank als je even niets aan je hoofd hebt. Maar welke entertainment moet je dan kiezen in een tijd waarin er zo ongelofelijk veel opties zijn? Geen paniek, ik help je een beetje.

Natuurlijk verschillen de smaken en kan ik niet voor iedereen bepalen wat diegene met zijn eigen tijd zou moeten doen, maar ik kan wel zo goed als mogelijk mijn eigen ervaringen met jullie delen. Het leuke is namelijk dat ik mezelf tegenwoordig heb verplicht om over alle entertainment te schrijven waar ik mijn vrije uurtjes in heb gestoken. Hoe kansloos ook. Na verloop van tijd gaat dit natuurlijk steeds meer worden, dus vandaar dat ik mijn scores even ergens moest gaan bundelen. Zie daar: deze post! Hier vind je mijn ongezouten mening over alle entertainment waar ik mijn kostbare uurtjes aan versleten heb.

O ja, het is handig om je te realiseren dat dit unieke scores zijn voor de tijd-kwaliteitsverhouding (iets heel goeds waar je weinig tijd aan kwijt bent scoort heel hoog, en andersom.) Naar mijn mening is dat de beste maatstaf om werkelijk te weten of iets de moeite waard is!

Dus, without further gedoe, hier de lijst der lijsten (met links naar alle reviews vanaf de zomer 2018):

Als je zelf nog tips of reviews hebt hoor ik het vanzelfsprekend graag!

You May Also Like