Waar slaat nagellak op?

Mensen zitten vol met absurde gewoontes, zeker als het op het gebied van uiterlijk en mode aankomt. Eerder sprak ik bijvoorbeeld al mijn oprechte verbazing over oorbellen uit, en voor nagellak is dat eigenlijk niet anders. Waar slaat dat op?

Op een gegeven moment is er dus iemand geweest die dacht “hey, verrek! Als ik nou allemaal verf op mijn nagels smeer, dan krijgen die een kleur. Misschien kan ik daar wel indruk op iemand mee maken!”. Nou vind ik dat vreemd, maar ergens nog wel bergrijpelijk. Er zijn immers ontzettend veel gesjeesde mensen op de wereld, dus dat zoiets zwakzinnigs een keertje gebeurt kan ik nog wel begrijpen.

Waar ik echter met mijn verstand totaal niet bij kan, is dat die verknipte ingeving nog heeft gewerkt ook. Er zijn dus inderdaad mensen geweest die naar die met verf besmeurde nagels keken en hebben gedacht: “Woooaaah, wat vet! DAT wil ik ook!”

En dus deden de bouwmarkten goede zaken. Dat is de cosmeticafabrikanten niet onopgemerkt gebleven, en in een briljante ingeving hebben ze heel weinig verf in een potje gestopt en verkocht voor heel veel geld. Stickertje “nagellak” erop en cashen met die banaan!

Dat is zo’n briljante marketing, ik had het zelf niet kunnen verzinnen

Mocht je het zelf een keer willen proberen, dan is dit een heel voordelige starterset:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *