Waar zijn muggen als het dag is?

Deze vraag is een raadsel dat me al mijn hele leven bezig houdt, maar waar ik helaas nog steeds geen antwoord op heb. Maar geloof me, áls ik dat antwoord eenmaal heb, gaan er in één klap heel erg veel muggen uit het straatbeeld verdwijnen! Of misschien knip ik gewoon voor de grap al hun prikkertjes af om ze een lesje te leren. Wat een nutteloze schijtmonstertjes zijn dat zeg, walgelijk.

Het probleem zit hem in dat jeukspul dat ze gebruiken tegen het stollen van mijn bloed. Op zich heb ik er helemaal geen problemen mee dat ze daar een druppeltje van meenemen, maar de manier waarop ze dat doen maakt ze gewoon een stel ongevoelige hufters allemaal. Nergens voor nodig. En als ze dan ook nog eens rond mijn oren komen zoemen om te vertellen dat ze hun kutstreek weer komen uithalen ben ik ze echt liever kwijt dan rijk. Maar ja, daar zit het probleem.

‘s Nachts zie je ze niet of krijg je ze niet te pakken, en als ik dan eenmaal mijn wraakgevoelens tot in de volgende ochtend heb opgestapeld zijn die basterds ineens compleet onzichtbaar geworden. Hoe doen ze dat toch?! Mijn enige verklaring is dat ze gewoon superkrachten krijgen van mijn bloed waardoor ze 12 uur onzichtbaar kunnen worden. Als mijn wonderspul eenmaal uitgewerkt is, gaan ze gewoon weer langs mijn bed om een nieuwe dosis te scoren.

Net zolang totdat ik het zat ben en er uit frustratie een stukje over schrijf. Althans, dat hoop ik dan maar… Wedden dat ze vannacht gewoon weer uit mijn lijf hun toverdrank komen scoren?

Misschien moet ik toch maar eens zo’n elektrische muggenvanger gaan proberen:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *