Waar zijn toch al onze theelepeltjes verstopt?

Er is hier in huis iets vreemds aan de hand. Op zich hebben wij altijd genoeg theelepeltjes in huis gehad, maar de laatste tijd lijken die dingen dus als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Sterker nog, ik had niet zo lang geleden nog een nieuw voorraadje theelepels van mijn moeder gekregen, maar van die 5 stuks zijn er nu dus echt nog maar 2 over. Samen met onze eerdere verzameling theelepeltjes zou dat betekenen dat er op dit moment dus ergens in ons huis minstens 7 theelepeltjes zijn verstopt. Maar waar in vredesnaam?

Mijn hoofdverdachte in dit onwaarschijnlijke mysterie is natuurlijk niemand minder dan ons bloedeigen kleine zoontje Bas van 2. Die gast vindt het natuurlijk helemaal te gek om met alles dat los en vast zit te spelen, en die theelepeltjes kan je natuurlijk heel lollig ergens inschuiven. En laat hij nu ook eens net de wondere wereld van het Danoontje hebben ontdekt! Ik denk dat hij nu na elk Danoontje opstaat om zijn theelepeltje ergens in te stoppen. Maar hard bewijs heb ik niet. Als ik hem in de gaten hou, laat hij het lepeltje keurig netjes waar hij is. En toch verdwijnen ze!

Ik vraag me af of we er ooit achter gaan komen. En stiekem hoop ik ook een beetje van niet. Hoe lollig zou het zijn als we ooit tijdens een toekomstige verhuizing weg van hier, een gigantische berg aan lepeltjes uit een verwarmingsintallatie horen vallen of iets dergelijks?

Wie weet. Maar best vreemd is het wel…

Dan maar weer deze kopen:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *