
Dat komt omdat er gek genoeg nog niemand in dit gapende gat in de markt is gesprongen. Het is dat ik zelf momenteel even wat krap in de zuivelkoeien zit, maar anders zou ik hier zeker werk van gaan maken. Niet dat het me lekker lijkt (karnemelk is naar mijn idee helemaal niet bedoeld om te drinken), maar de combinatie zoet-zuur heeft zich al meerdere malen bewezen. Waarom dan niet in chocolade (zoet) en karnemelk (zuur)?
Mijn voorspelling als gast is dat dit wanproduct binnen een paar jaar op de markt ligt. De reden hiervoor is dat er tegenwoordig zoveel wanhopige foodiehipsters zijn dat ze altijd wel op zoek zijn naar een nieuwe trendy delicatesse om over te bloggen. Waarom dan niet over karnemelkchocolade? En zeg nou zelf, hoe lang blijven gekke veganpitten met ecologische knuffelsla interessant? Inderdaad, niet zo lang.
Dus let maar op, dit concept gaat nog eens groot worden. Voor nu zeg ik gewoon als eerste visionaire foodieblogger: karnemelkchocolade FTW!