Waarom bestaat er geen politieke partij tegen kinderspeelgoed dat geluid maakt?

Tegenwoordig is het als politieke partij superhip om gewoon keihard te roepen wat mensen allemaal wel niet irritant, gaar en stom vinden. In vakjargon noemen we dat ook wel populisme. En hoeveel er de laatste tijd wel niet over van alles en nog wat wordt geroepen dat het verschrikkelijk is en dat het moet stoppen, gek genoeg heb ik nog geen enkele politicus ook maar één woord horen roepen over de source of all evil: kinderspeelgoed dat geluid maakt. Hoe kan dat toch?

De enige reden die ik kan verzinnen is dat die populistische politici simpelweg zelf geen kinderen hebben, en dus nog heerlijk onbekend zijn met het kwaad van de pratende politieauto of de aandachttrekkende V-Tech brandweerman Sam portofoon. En dat verbaast me dan weer helemaal niet. Want wie wil er nou in vredesnaam een kind van een luidschreeuwende, populistische beroepszeiker?

En ergens is het natuurlijk wel weer sneu, dat die gare politici straks eenzaam zeikend hun laatste adem uit gaan blazen. Maar ja, laten we eerlijk zijn… daar staat wel weer een heerlijk leven tegenover zonder al dat vervloekte kinderspeelgoed dat geluid maakt!

Bij ons thuis hebben we in elk geval een soort van oplossing gevonden tegen dit vervloekte spul. Het mag gewoon meteen mee in bad, kunnen ze daar lekker met het geluidje spelen?

Stuk!? Nou jaaaaa zeg!

 
O ja, en deze artikelen op Bol.com moet je dus voor niet bekijken!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *