Waarom dragen mensen nog steeds carnavalssokken op kantoor?

Inmiddels is carnaval alweer ruim een week voorbij, maar nog steeds zie je overal kantoorlui rondlopen die belachelijk gekleurde sokken onder hun nette broek uit laten steken. Dat is toch geen gezicht? Het valt me al langer op: ronde gekleurde bolletjes, vloekende streepjes, schotse ruitjes: alles om je sokken maar zo kinderlijk mogelijk boven die nette puntschoentjes uit te laten steken. Waarom doen die heertjes dat toch de hele tijd?

Ik dacht aanvankelijk dat dit met de aankomende vastenavond en daarbij behorende dosis alcohol te maken had. Ik dacht dat deze lolbroeken bij wijze van voorpret al vanaf de 11e van de 11e een belachelijke fashiontrend waren begonnen. Op zich kan ik dat soort humor natuurlijk prima waarderen, maar nu een week na carnaval begin ik me eerlijk gezegd toch wel een beetje zorgen te maken. Menen ze dit echt? Zit er serieus geen carnavalsvereniging achter deze gekke sokkenlijn?

Carnaval is leuk hoor, maar dat hoeft van mij echt niet het hele jaar door. Zeker niet op kantoor. Ik vind het gewoon heel verwarrend allemaal. Want echt, dit staat dus serieus onder de categorie ‘normale sokken’ te koop op Bol.com:

Dat is vast weer een idee van IntraLame Consultancy

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *