Waarom heb ik nooit eerder lasers op mijn fiets gezet?

Als je alle dingen in de wereld naast elkaar zet op volgorde van awesomeheid, dan kom je lasers ongetwijfeld ergens helemaal aan het begin tegen. Lasers zijn namelijk helemaal fantastisch. Vanaf de eerste keer dat ik op Trance Energy mijn eerste groene straaltje voorbij zag komen, was ik eigenlijk meteen verkocht. En sindsdien heeft de techniek gelukkig ook zeker niet stilgezeten. Integendeel!

Als je vandaag de dag naar Awakenings of een willekeurig dancefestival gaat schieten de lasers je in alle kleuren en van alle kanten rond de oren. Ook na het zien van een miljard lasers in mijn leven, moet ik nog steeds elke keer een beetje kwijl uit mijn mondhoek vegen als ik het visuele spektakel van een goeie lasershow mag aanschouwen. Des te gekker vind ik het eigenlijk dat ik deze interesse eigenlijk nooit mee naar huis neem. Gelukkig kan dat tegenwoordig ook, dankzij mijn vrienden bij Koopjesaap!

Zij hebben namelijk een geniaal dingetje in hun digitale schappen liggen. Dit  is een supervette combinatie van een fietslichtje met daarlangs twee rode lasers die je om je heen kunt laten schieten. Aan beide kanten van je fiets verschijnt een streep van een meter of 5 waardoor je waarschijnlijk net iets beter te zien bent voor het verkeer om je heen.

Of het daadwerkelijk veiliger is durf ik alleen wel te betwijfelen. Ik loop zelf namelijk serieus het risico dat ik onderweg zo druk op mijn lasers aan het spacen ben, dat ik vroeg of laat een keertje tegen een muur fiets. Maar ja, dat is het zeker waard al zeg ik het zelf…

Mocht je toch dit fantastische avontuurtje in huis willen halen kan je hem hier kopen:

Voor maar 3,99 te koop bij Koopjesaap!

Kost niks en gewoon superlollig. Enjoy!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *