Waarom hebben sommige auto’s 2 uitlaten nodig?

Je ziet ze steeds vaker op de weg: auto’s die maar liefst 2 uitlaten nodig hebben om vooruit te komen. En dat vind ik vreemd. Ergens zou je eerder denken dat dit met de technologische vooruitgang juist minder zou moeten worden, maar het tegenovergestelde is waar. Tuurlijk, die electrische auto’s doen het wat dat betreft wel goed, maar de ouderwetse benzineauto blijft toch echt hopeloos achter. Wat is hier aan de hand?

Omdat ik zelf helemaal niet zoveel verstand heb van auto’s, kan ik hier alleen maar terugvallen op een complottheorie. Dat doen mensen wel vaker. Ik denk dan ook, dat dit allemaal een groot plan is van de uitlatenlobby. Wedden dat zij tijdens satanische rituelen met alle wereldleiders sinistere dansjes uitvoeren terwijl ze mirjardendeals afsluiten om alle auto’s van 2 uitlaten te voorzien? En vervolgens als een losgeslagen eikel terug naar huis rijden, met al je uitlaten en je geld. Het is een schande.

Laat je dus niet misleiden door die uitlatenlobby, en hou het gewoon bij 1! Als je denkt dat je auto er meer nodig heeft, is die auto gewoon niet sterk genoeg. Zo simpel is dat.

Zo! Alsjeblieft: weer wat ondoordacht achterdochtig advies. Want ook als je ergens totaal niets vanaf weet kan je proberen mensen te overtuigen! Nee heb je, onzin kan je krijgen.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *