Waarom is de eerste reisdag van je vakantie altijd zo gaar?

Nou, dat zit erop hoor! Gisteren begon onze vakantie (naar Putten en Egmond aan Zee), en zoals vanouds was ik weer blij toen de dag erop zat. Niet dat ik geen zin heb in vakantie met mijn gezinnetje hoor, maar al het inpakken, proppen in de auto, uitpakken, stressen, niets vergeten en reizen vind ik toch altijd zo ontiegelijk gaar. En al helemaal als er de hele tijd een labiele dreumes doorheen loopt te miepen. Dat is inpakken met een handycap op level 10.

Maar goed, het is gelukt! Gisteren is voorbijgegaan en vandaag begin ik vol frisse moed aan een lekker dagje in het tuinhuisje van mijn ouders. En god, wat ben ik blij dat we nu alleen nog maar een uurtje naar Putten hoefde te rijden, in plaats van 13 uur naar een of andere gare kakkerlakkencamping in Frankrijk (been there, done that, merde).

Nee hoor, zolang we met kinderen toch niet avontuurlijk de hort op kunnen is een fijn huisje in Nederland vele malen waardevoller dan een wildvreemd gebied waar toch van alles niet te ontdekken valt. Doe mij dit maar!

Voor alle andere vakantiegangers die dit lezen: geniet ervan! Fijn om er weer eens tussenuit te zijn.

Houdoe!

PS. geinig trouwens om te merken hoe mijn vingers hier telkens Python wilden typen in plaats van Putten. Waar het hart van vol is…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *