Waarom is kijkbrood nog niet doorgebroken bij het grote publiek?

Steeds meer mensen kopen tegenwoordig brood om rustig naar te kijken. Dat helpt ze de beslommeringen van alledag te relativeren en tegelijkertijd gewoon lekker in en uit te ademen terwijl ze genieten van hun nieuwe trendy hobby. En hoewel het kijkbrood snel aan populariteit wint, blijft een explosieve doorbraak bij het grote publiek vooralsnog uit. Hoe kan dit?

Waarschijnlijk heeft dit ermee te maken dat er toch nog steeds ook heel erg veel mensen zijn die niet inzien wat er zo leuk is aan het kijken naar brood. Zij missen gewoon net die klik, dat speciale gevoel dat broodkijkers wel hebben als ze in dezelfde kamer zijn met hun lievelingsobject. Meestal zijn dit ook de mensen die hun brood liever gewoon eten dan het intens visueel te inspecteren. Of zij ooit de overstap maken naar een kijkbrood valt nog te bezien.

Een andere reden kan zijn dat het natuurlijk ook gewoon ronduit belachelijk een brood te kopen om ernaar te kijken, net zo lang totdat er mos op begint te groeien en het kijkbrood op zijn nieuwe pootjes uit het zicht loopt. Maar ja, leg dat die hippe kijkbroodkijkers maar eens uit.

Met hun volgers…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *