Waarom kan ik nooit onthouden of ik er al een nieuwe koffiepad in heb gedaan?

Volgens mij begint mijn ouderdom in te slaan. Op de een of andere zwakzinnige manier, slaag ik er tegenwoordig maar niet in om te onthouden of ik 20 seconden geleden nou al een nieuwe koffiepad in de Senseo had gedaan. Terwijl dat toch echt niet zo moeilijk is!

En het vervelende is dat de koffiepad die er dan al 20 seconden in ligt, in die tijd net zompig genoeg is geworden om niet meer overtuigend aan te kunnen tonen of ie nieuw is of niet. En bij twijfel gooi ik hem dan maar weg. Wie weet hoeveel prima pakken koffiepads ik daar toch al mee uit het raam heb gegooid zeg?

Serieus, als Senseo hier nou eens werk van zou maken, ik plaats van in haar stompzinnige, niets toevoegende Coffee Boost technologie. Doe dan een anti senile functie, met demencia reducer tech erin gebakken of zo. Daar hebben mensen zoals ik ten minste wat aan!

En breng dan alsjeblieft gelijk die briljante functie terug waarmee je gelijk op je knopje kunt drukken zodra je je kopje eronder zet. Waarom zou je die toch in godsnaam weghalen?

Dus, hup, terug naar de tekentafel jongens! Ik weet dat jullie het kunnen 🙂

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *