Waarom laat deze gast me niet met rust?

Serieus, wat is dat toch met deze vent? De laatste tijd blijft ie ons om de paar weken maar nieuwe spam sturen voor een of andere staatsloterij. Daar zit toch helemaal niemand op te wachten?

Ik niet in elk geval, zoals ik ook duidelijk laat blijken op mijn brievenbus. Daar zit namelijk een prachtige sticker waarop in grote letters NEE geroepen wordt tegen elke vorm van reclame. Helaas heeft deze Winston Grgswrgghhstovic een manier gewonden om die sticker te omzeilen: geadresseerd huis aan huis reclamedrukwerk. Dat was inderdaad de enige spam die nog niet op de kaart stond. Wat een geniepige basterd!

Het erge is dat hij dit dus ook niet alleen doet. Ook een paar generaties van de familie Brandstichter maakt zich hier schuldig aan en volgens mij zijn er nog meer van die uitgerangeerde C-soapsterretjes die vanuit hun zolderkamertjes in het Gooi geadresseerd reclamedrukwerk zitten te spammen. En het gekke vind ik nog wel, dat ze het voor doen komen alsof je er een goed doel mee sponsort. Is dat het waard om een half regenwoud aan papier voor om te kappen? Beter niet, Winston.

Nu ik erover nadenk, ik heb vroeger ooit ergens een soort spam-me-niet-register ingevuld, maar daar houden de loterijen zich tegenwoordig duidelijk niet meer aan. Zou het zomaar kunnen dat ze die hele privacysituatie aangegrepen hebben om schaamteloos hun adressenbestand vrij te spammen?

Nee toch. Zo laag zou zelfs de staatsloterij niet zinken. Of wel?

Winston? Met je spam.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *