Waarom leggen vrouwen graag 1,2 miljoen kussens op een bank?

Ik snap dit gedrag niet helemaal. Oké, een kussen in je bed om je hoofd op te leggen is briljant. Dat je dat concept meeneemt naar de bank zodat je daar net zo goed kunt liggen als in je bed vind ik ook nog best geniaal. Maar het compleet stukspammen van je bank met allemaal decoratieve nonseltjes gaat mijn pet toch echt te boven. Waarom doen sommige vrouwen dat toch?

Neem nu bijvoorbeeld mijn huishouden. De kussentjes die hier thuis op de bank liggen zijn allemaal veel te klein om goed je hoofd op te leggen. Het praktisch nut ervan haalt het bij lange na niet bij een kussen zoals ik dat ken uit mijn bed. Dan blijft er dus alleen maar wat decoratiefs over om hun aanwezigheid te legitimeren, maar ook daar gaat een steekje scheef. Al die kussentjes passen zogenaamd “zo leuk bij de kleur van de bank”, maar ik heb de echte kleur van de bank al jaren niet gezien omdat daar dus altijd een gigantische berg kussentjes bovenop ligt. Hoe weet je dat dan?

En als ik dan een keer een eigen bergje uit die kussentjes maak zodat ik er dus toch een beetje lekker op kan liggen, blijkt gelijk dat ik het hele decoratieve systeem in de war heb gegooid. Kennelijk zit er dus een geheim kleuralgoritme verstopt in de specifieke volgorde van die opgevulde hoopjes stof. Ik heb die code nog nooit gekraakt, maar gezien de ophef die daarover kan ontstaan ga ik ervan uit dat het vast wel ongelofelijk belangrijk zal moeten zijn.

Maar goed, ik zeg er maar niks van want ik gun iedereen een pleziertje. Maar ik mag er dan toch best een stukje over schrijven?

Bij deze.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *