Waarom mag je geen vrouwen slaan met een verrekijker?

Nou ja zeg, dit slaat weer eens compleet nergens op hoor! Met het oog op onze aanstaande vakantie naar bos en zee heb ik namelijk voor de grap eens een fraaie verrekijker in huis gehaald. Ik zie mezelf al lopen namelijk, als een stoere boswachter. Ik heb nu alleen nog een paar kaplaarzen nodig om het plaatje compleet te maken.

Maar goed, de verrekijker. Toen ik hem uit de verpakking haalde moest ik gelijk al een beetje gniffelen toen ik zag dat er een gebruiksaanwijzing bij zat. Want hoe moeilijk kan het zijn? Je zet hem op je ogen en that’s it. Natuurlijk was ik wel razendnieuwsgierig om te weten wat de makers van mijn verrekijker nog meer uit te leggen hadden over het gebruik van dat ding, maar ik denk dat ik dat beter niet had kunnen doen.

Want serieus! Er staat gewoon serieus een plaatje in waarop staat dat je beter geen vrouwen kunt slaan met je verrekijker. En dan niet omdat dat misschien niet leuk is voor de eerdergenoemde vrouw in kwestie, maar puur omdat je verrekijker daar misschien kapot van zou kunnen gaan. WTF?

Echt, hoe verzinnen ze het zeg!

En nu mag je drie keer raden in welk land die verrekijker is gemaakt. Hint: het is een Nikon.

Wat een gasten…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *