Waarom moet je nu de Wateengast-app gaan gebruiken?

Sinds kort ligt de compleet vernieuwde Wateengast-app gratis voor iedereen klaar in de Play Store. Dat betekent dat je voortaan nog makkelijker al je lievelingsonzin terug kunt lezen onderweg! Waar de eerste versie van mijn app misschien nog niet echt veel toegevoegde waarde had, is dat nu gelukkig wel anders. Mocht je nog twijfelen om het eens te proberen, hier een paar knettergoede redenen om die app zo snel mogelijk in huis te halen:

1 – Pushnotificaties! Sinds de update van vannacht kan je een melding ontvangen zodra er een nieuw verhaal live is gegaan op Wat een gast. Zo weet je zeker dat je niets mist!

2 – Hij ziet er veel beter uit! Al zeg ik het zelf, door het fraaie Material design. En het gaat alleen nog maar mooier worden!

3 – Alle categorieĆ«n onder je duim! Het is nog maar de eerste van de vele features die nog gaan komen, maar hij zit erin: een filter om snel je lievelingsonzin naar boven te halen.

4 – Gave laadanimaties! Ok, het is misschien niet de gaafste feature, maar ik vind die Mario-blokken toch echt wel leuk gevonden al zeg ik het zelf šŸ˜‰

5 – Creatief met code in de praktijk! Mocht je wel eens nieuwsgierig zijn wat een nerd zoal kan maken door een beetje te coderen, is dit een leuk voorbeeld. Dit is geen rocket-science: dit is creatie met code. Jullie kunnen dit ook!

Wacht dus niet langer en haal hem snel in huis via deze knop:

Ontdek het op Google Play

Enjoy, en alle feedback, wensen en ideeƫn zijn meer dan welkom!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *