Waarom staat er niets in de verkiezingsprogramma’s over Volvo’s?

Ik snap het niet hoor. Als ik een verkiezingsprogramma zou schrijven, dan zou ik daar altijd gelijk als eerste mijn standpunt over Volvo’s in duidelijk maken. Volvo’s zijn namelijk namelijk doodsoorzaak nummer 1 in iedere gemeente (bron: uneducated guess) en raken daarmee iedereen in onze samenleving. Dat probleem pak je als partij dan toch ook meteen als eerste op?

Want wie kent er nu niet die onvoorspelbare, absurde, bizarre, lompe, achterlijke, zwakzinnige, asociale en vooral levensgevaarlijke acties van de zogenaamde bestuurders van dit veelvervloekte type automerk? De slogan “vast een volvo” ligt niet voor niets op het puntje van een ieders tong wanneer je aan het rijden bent. Bij ruim 9 van de 10 gevaarlijke situaties zijn één of meerdere Volvo’s betrokken, en dat aantal loopt alleen maar op (bron: sensationele leugen). Houden wij dan niet van onze kinderen?

Zo te zien niet. Wij vergokken hun toekomst met iedere kilometer die een Volvo rijdt. Dat komt doordat die auto’s zonder richtingaanwijzers vol zit met gare consultants en middelmanagement dat zichzelf overschat en nog niet de ervaring en knaken heeft om snel en asociaal in een Audi of BWM te bumperkleven. Of natuurlijk door die enorme hond in die achterbak van die V70 en het permanentje dat net in een bocht voor je ogen gaat hangen. Stuk voor stuk omstandigheden die de Volvo tot een gevaar op onze wegen maken. Daar moet toch iets aan gebeuren?

Niet volgens onze partijen in de gemeenteraad. Ik heb alle verkiezingsprogramma’s tot in de puntjes bestudeerd (bron: control-F), en in al die programma’s wordt er dus mooi niet één keer het woord Volvo genoemd. Niet één! Kan je het je voorstellen? Iedereen heeft het over verbeteringen van het een of het ander, maar hoe kun je nou iets verbeteren als er niet 1 Volvo van de weg gehaald wordt? Absurd. Dat is dweilen met de kraan open. Zo los je nooit iets op.

Maar goed, als die partijen het niet doen, dan doe ik het dus maar. Hier een bericht van mijn Partij tegen de Volvo, officiële subtak van de Partij van de Dingetjes:

ben of ken jij iemand met een Volvo? Verkoop dat ding dan alsjeblieft als de sodemieter, koop een mooie fiets, en neem van het geld dat je dan eventueel nog overhoudt graag even wat extra rijlessen.

Bij voorbaat opgelucht bedankt.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *