Waarom wensen we elkaar nooit een fijne dinsdag?

Vandaag is het al de hele dag dinsdag, en daar heb ik niemand over gehoord. Hoe langer ik daarover nadenk, hoe gekker ik dat vindt. Want ga maar eens na: meestal is het geen dinsdag! Sterker nog, meer dan 85 procent van ons leven brengen wij door op een dag die geen dinsdag is. Dat maakt de dinsdag een bijzondere dag, en daar staan wij normaal gesproken altijd wel bij stil. Waarom nu niet?

De enige reden die ik kan verzinnen is dat een onzichtbare elite alles in het werk stelt om ons onwetend te houden over de dinsdag. Het kan haast niet anders of alle kopstukken van rijke multinationals, de illuminati en de hoogste politici komen in het geheim bijeen, om in een donkere kelder plannen te bekokstoven om de dinsdag uit de publieke aandacht te houden. Daar verdienen zij ongetwijfeld miljarden mee, waar ze vervolgens verboden coronafeestjes onder viaducten van organiseren. Allemaal met geld van de burger. En de farmacuiten uiteraard, die zijn ook niet te vertrouwen. Zeker als het om dinsdag gaat.

En dus stel ik voor dat wij hiertegen in beweging komen. Laten wij ons vooral niet langer laten naaien door de elite, en laten wij voortaan ook elkaar een prettige dinsdag gaan werken. Wij, maar ook mensen die je niet kent op straat. Op die manier voorkomen we dat de dinsdag alleen in de hoogste kringen beschikbaar is, en maken wij de dinsdag gemeengoed zoals die dag dat altijd al had moeten zijn.

Het is tijd voor opstand. Tijd voor dinsdag!

Prettige dinsdag allemaal. Prettige dinsdag.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *