Waarom zijn printers na 2000 jaar nog steeds crap?

Het is toch ongelofelijk! Met al onze technologische voorspoed kunnen wij een pandemie keren, naar Mars vliegen en auto’s helemaal uit zichzelf laten rijden. Maar wat ons in al die duizenden jaren cumulatieve vooruitgang nog nooit is gelukt, is om gewoon een printer uit te vinden die zonder gezeik gebruikt kan worden. Ik bedoel, kom op, mensheid! Hoe moeilijk kan het zijn?

Want zelfs met de meest moderne technologie moet je eerst door allemaal bloatware, registraties en testprintpagina’s heen alvorens je gewoon een doodeenvoudig bestandje op papier kan zetten. Echt, wat is dit voor ontmoedigingsbeleid? Tenzij…

Het is een complot! Van de cloud! Wie anders heeft er belang bij dat mensen knettergek worden als ze iets proberen te printen? Als dat niet lukt, kan je niet anders dan je bestandjes digitaal opslaan en gebruiken. En waar word je dan afhankelijk van? Precies! Google Cloud, Amazon Web, Apple cloud, etcetera. Het zal me niet verbazen als die lui op de een of andere geniepige manier alle printers ongemerkt aan het saboteren zijn.

Want nogmaals: een doodnormale printer die gewoon altijd werkt. Hoe moeilijk kan het zijn?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *