Wanneer breekt de rustieke knakworst door bij het grote publiek?

Na het enorme marketingsucces van het zogenaamde “rustieke” brood, is het hoog tijd voor wat nieuws in horecaland. De opvolger van dit hippe hapje zal volgens de trendanalisten van Wateengast.nl naar alle waarschijnlijkheid de rustieke knakworst gaan worden. En waarom ook niet? Het is rustiek, het knakt, het is worst, oftewel: een doorslaand succes in waiting! Maar wanneer breekt dit fenomeen eindelijk eens door bij het grote publiek?

Dat is helaas nog wat onzeker. Sterker nog, voordat de rustieke knakworst eindelijk door gaat breken bij het grote publiek, zal hij eerst nog door moeten breken bij het kleine publiek. Aangezien dat laatste nog niet eens gebeurd is zal het waarschijnlijk nog wel enkele seizoenen gaan duren voordat jij op een trendy terras overal een bordje rustieke knakworst naast je muntthee kunt bestellen.

Maar de aanhouder wint een knakworst, dus maak je vooral geen zorgen! Geduld is een rustieke zaak.

En uiteraard houdt niemand je tegen om gewoon met een rustieke knakworst op je werk te gaan flaneren. Het is belangrijk om een trademark aan je personality te hangen. Zeker als je werkelijk iemand wilt voorstellen in deze rustieke wereld.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *