Wanneer en waar kan ik je ontmoeten in september

Wat leuk, wederom werd het vragenformulier op deze pagina gebruikt om een vraag in te dienen voor Wateengast. En wat een unieke vraag, deze had ik nog nooit eerder ontvangen. De vraag komt van Leo en gaat als volgt: wanneer en waar kan ik je ontmoeten in september

Geen punt, geen vraagteken, vooral een abrupt open einde zonder context of nadere toelichting. In die zin kan ik ook weinig anders zeggen dan: sja, september. Dat is een maand met allemaal dagen. Ik ken er 30 en ben op al die dagen wel ergens te vinden. Meestal op een plek. Als je mij wilt ontmoeten heb je de grootste kans als je op een plek bent zijn waar ik ook ben. Dan kunnen we elkaar zien, en dat is een belangrijk aspect van een ontmoeting.

Daarbij is het belangrijk om je te realiseren dat het niet alleen dezelfde plek moet zijn, maar ook dezelfde tijd. In die zin is het goed dat je gezegd hebt dat het over september gaat, want dat scheelt al een hoop momenten. Al is het wel jammer dat je geen jaartal genoemd hebt dus dan kan het nog steeds onwijs uiteen lopen welk moment je bedoelt. Een jaar heeft maar 1 september, maar 2 jaren hebben er al 2. 3 jaren hebben 3 septembers, en ga zo maar door. Dat kan al snel flink in de septembers lopen.

Gelukkig zit er wel een limiet aan het aantal septembers dat je mij zou kunnen ontmoeten. Om je te helpen: de gemiddelde levensverwachting van een man in Nederland is 78 en ik ben 36. Als dat voor mij opgaat heb ik nog 37 septembers te gaan. Als je in 1 van die septembers een moment uitkiest dat je op een plek bent waar ik ook ben, zie ik je dan Leo! Ik ben benieuwd.

Onwijs bedankt voor je vraag Leo, hij komt op de wall of fame!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *