Wanneer had deze site voor het eerst meer dan 1000 unieke bezoekers in een maand?

December 2018: mijlpaal alert! Ik zat zojuist even naar mijn statistiekjes te kijken en nu zag mijn nerderige oog dat ik zowaar voor het eerst de magische grens van 1000 unieke bezoekers in een maand heb doorbroken! En dat met nog ruim een week te gaan. Wie had dat ooit gedacht zeg… en dit is nog maar het begin! “Stampend voorwaarts’ wordt in elk geval mijn nieuwe motto voor volgend jaar. Hopsa!

In internet/marketingtermen is 1000 bezoekers natuurlijk nog helemaal niets, maar daar laat ik me absoluut niet door tegenhouden! Integendeel, ik ga ruim knallend voort om dat aantal volgend jaar lekker te verdubbelen. Wat zeg ik, vertiendubbelen misschien wel! Mijn ambitie is in elk geval onverminderd groots. Vooral omdat ik er nog steeds elke dag onwijs veel plezier aan beleef. Meer van dat alstublieft!

Dus: See you in 2019 met een dikke Tesla onder mijn hol!

Update: dankzij een paar klappers op de sociale media (zoals deze hardlooppost en dit verhaal over een treurig gietincident), heb ik uiteindelijk net iets minder dan 1700 unieke bezoekers aangetikt deze maand. Dat is toch ongelofelijk!

You May Also Like