Wanneer is het regenseizoen afgelopen?

Inmiddels is de zomervakantie van 2021 alweer bijna ten einde, en hoop ik van harte dat er daarmee ook een einde komt aan dat vervelend gare regenseizoen dat ons al twee maanden lastig valt in Nederland. Al die regen moet toch wel een keertje op zijn zou je denken? Het lijkt er alleen niet op als ik hier zo uit mijn raam kijk. Wat een natte bende zeg…

En dit jaar is voor mijn gevoel geen uitzondering meer. Voor zover ik me kan herinneren zijn de zomers hier nat, met af en toe een gare hittegolf tussendoor om het een beetje spannend te houden. Qua weer is de zomer helemaal niet meer ons lekkerste seizoen. Sowieso ben ik meer fan van de winter, maar als je van comfortabel weer houdt kun je volgens mij je pijlen het beste richten op september en mei. Met een beetje geluk heb je dan net die drie dagen te pakken dat het aangenaam is hier in Nederland.

Ach ja, maar het grote voordeel is natuurlijk wel dat we nu het hele jaar door iets te klagen hebben bij het (virtuele) koffiezetapparaat. COVID is immers ook zooo 2019.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *