Wanneer kan ik bekende Nederlanders magnetisch maken?

Normaal gesproken maak ik hier geen woorden vuil aan zogenaamde ‘bekende Nederlanders’, maar vandaag kan dat even niet anders. Ik hoorde gisteren namelijk wel zoiets absurds, dat het eigenlijk gewoon niet op Wateengast.nl mag ontbreken. De grap komt van ene mevrouw Holt uit Nederland. Deze dame zegt namelijk te geloven dat zij serieus magnetisch is geworden sinds ze in aanraking is gekomen met iemand die is gevaccineerd tegen corona (en dus niet eens zelf is gevaccineerd). Haar bewijs? Er bleef een ijzeren nagelknippertje tussen de zweterige vetkwabben van haar boezem plakken. En als daar iets aan blijft plakken, dan is het waar. Aldus mevrouw H. uit N.

Het grappige is dat deze mevrouw dus nog nooit van een wetenschappelijke methode heeft gehoord, want mijn eerste reactie zou zijn om dit experiment te herhalen. Dan zal je zien dat er ongetwijfeld ook hele stukken plastic, hout, en misschien zelfs een heuse dakkapel aan haar zompige boezem vast zal blijven plakken. Ben je als mens dan nog steeds magnetisch?

Maar goed, zulke mensen kan je natuurlijk nooit overtuigen van gezond verstand. Beter ga je er maar gewoon in mee, en dat doe ik dan ook graag. Zo graag, dat ik op 24 juni aanstaande eindelijk zelf mijn langverwachtte prikje tegen corona mag gaan halen! Hoe vet is dat? Niet alleen kan ik dan weer semi voorzichtig teruggaan naar normaal, maar als bonus kan je dus ook nog eens achterlijke bekende Nederlanders de stuipen op het lijf jagen. Supervet!

Het is jammer dat ik na 1 prik bekende Nederlanders alleen maar 40 tot 60 procent magnetisch kan maken. Pas na mijn tweede prik blijft werkelijk alles aan ze vastzitten. Maar dat mag de pret niet drukken. Kom maar door met die spuit!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *