Wanneer kan ik die regendouche nou eens van mijn bucketlist strepen?

Het belangrijkste dat je in een leven kunt doen, is er volop van genieten. Voor je het weet is je tijd voorbij, en als dat eenmaal zover is wil je natuurlijk niet terugkijken en denken ‘goh, had ik nou maar…’. Ik besef me dat maar al te goed, en om die reden heb ik een van de fijnste luxes uit de moderne wereld heel hoog op mijn bucketlist staan: de regendouche! Wat een fantastische uitvinding is dat zeg…

Zo kan ik me heel goed herinneren dat mijn vriendin en ik lang geleden een keer een heerlijk over de top luxe hotelovernachting kado had gekregen van onze vrienden. Die riante luxe was op alle vlakken mooi om een keertje mee te maken, maar wat me misschien nog wel het allermeeste is bijgebleven is die fantastische douche. Ze hadden daar zo’n briljante vierkante inbouw regendouche op de kamer, waarbij het warme water als een echte regenbui uit het plafond kwam storten. Ik vond dat hele concept wel zo waanzinnig gaaf, dat ik het nooit meer heb kunnen loslaten.

Des te jammerlijker heb ik het altijd gevonden dat ik nooit zelf zo’n regendouche in huis heb kunnen halen. Ik woon namelijk altijd in huurhuizen, en daar zijn ze er meestal niet zo happig op als je het plafond eruit haalt om er een regendouche voor in de plaats te zetten. Maar wat niet is kan nog komen, en een mens moet blijven dromen toch?

Ik doe dat dan ook graag, want over een jaar of twee wil ik toch eindelijk wel eens mijn eerste stapjes op de huizenmarkt gaan wagen hoor. En als dat eenmaal zover is, komt er zeker weten een regendouche in hoor! En tot die tijd vind ik het heerlijk om af en toe het internet af te struinen op zoek naar de perfecte regendouche voor in mijn nieuwe huis.

Van een beetje voorpret is immers nog nooit iemand slechter geworden! Ik kan niet wachten hoor.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *