Was dat het EK alweer?

Hoppa, en dan zit het er gelijk alweer op! Na een terechte uitschakeling is Nederland gelijk weer naar huis gevlogen, met de staart van de leeuw tussen de knikkende beentjes. En zo is dit EK net zo snel voorbij gegaan als het voor mij het duurde voordat ik doorhad dat het er überhaupt aan zat te komen. Ik wist van niks, twee weken later spelen we een eerste wedstrijd, en weer een paar dagen later liggen we er alweer uit. Time flies when you just don’t care.

Gelukkig zag elke neutrale kijker dit al van heinde en verre aankomen, en dus kan het me dit jaar een stuk minder schelen dan alle voorgaande uitschakelingen die ik heb meegemaakt. Wat mij betreft moet de beste altijd winnen, en ik heb Nederland dat ook best vaak echt zo gevonden. Maar dit jaar zeker niet, verre van zelfs. En dan mogen die arrogante luie donders van mij best roemloos terug naar huis hoor. Ga eerst nog maar eens een beetje oefenen voordat we op het WK voorzichtig weer een poging gaan wagen.

En dus zeg ik hierbij gefeliciteerd aan Tsjechië. Jullie waren de betere ploeg en hebben terecht gewonnen. Nederland: terug naar de voetbaltafel. Dit moet echt vele malen beter wil ik weer op het puntje van mijn stoel gaan zitten!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *