Was jij de gelukkige drieduizendste bezoeker deze maand?

Hoera, het is gelukt!! Eerder deze maand droomde ik er al van, maar vanmiddag was daar even over 14 uur werkelijk voor het eerst een 3000e bezoeker in een maand op Wateengast gesignaleerd. Wat een mijlpaal! Nu zou ik deze persoon natuurlijk dolgraag even opzoeken voor een dikke pakkerd en een groots confettikanon in zijn of haar bakkes, maar helaas… door de verplichte anonimiteit van het internet zit dat er tegenwoordig helaas echt niet meer in.

Maar niet getreurd!

Mocht jij nou toevallig vanmiddag rond een uurtje of 2 op mijn site geweest zijn, sluit dan nu even je ogen. Haal diep adem en stel je voor dat je in de verte plotseling wat geroezemoes hoort…. * mompelmompel… één.. twee.. drie!! *  Plotseling schelt daar een dweilorkest in je oren. Je schrikt je een hoedje! Eerst van angst, daarna van vreugd. Mensen zijn vrolijk. Iedereen is blij. Hemeltjelief!?

BWAM! Daar blaft het confettikanon al in je bakkes. Haha, ja wat leuk! Deze debiel omhelst je en duwt een kartonnen plankje met het getal 3000 in je handen. Heb ik dat gewonnen?! Nee, natuurlijk niet, maar dat zijn wel het aantal bezoekers op deze site. Wat vet!!

Dolgelukkig neem je jouw roes mee naar de volgende website die je hersenloos aanklikt tijdens het surfen. Nog even laat je dit alles rustig bezingen… sjonge…

Wat een gast zeg.

Bedankt voor jullie steun en bezoekjes allemaal! Mijn liefde is groots met een harde G.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *