Wat als al je verkiezingsflyers wegwaaien?

Dammit! Ik sta daarnet op de tramhalte, nietsvermoedende voorbijgangers (die er door corona helemaal niet zijn) lastig te vallen met flyers over mijn Partij van de Dingetjes. Komt er ineens zo’n windvlaag voorbij die alle flyers met mijn hoofd erop de lucht in blaast. Lekker dan, hoe moet ik dan nu anno 2021 nog mijn fantastische politieke partij onder de aandacht brengen?

Hopelijk ga ik nu schitteren door afwezigheid, want gek genoeg denken andere partijen nog steeds dat het absoluut noodzakelijk is om stukjes papier uit te delen op straat. Ik vind dat eerlijk gezegd heel raar en achterhaald, maar goed. Dit is de eerste keer dat ik meedoe met de verkiezingen en dan doe je maar mee met de kudde. En nu waaien mijn flyers dus zomaar bij Jan en allemaal in het gezicht. En die gaan toch al op mij stemmen!

Nou ja, zo heb ik weer een harde les geleerd in de politiek. Laat je nooit leiden door wat anderen voor jou altijd deden. Vroeger was echt niet alles beter… zeker niet dat kansloze geflyer in het openbaar vervoer. Ik doe niet meer mee.

Laten we hopen dat de andere partijen mijn voorbeeld snel volgen.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *