Wat beleefde ik vannacht in mijn stoutste dromen?

Sjonge, dat was een stoute droom zeg! Het begon allemaal bij de buurvrouw, die vurig uit de ramen staarde nadat ik geniepig was weggerend na het belletje trekken. Daarna ging ik ergens in de bosjes zitten, alwaar ik een portefeuille aan een stukje touw had vastgemaakt. Toen iemand wilde bukken om hem op te rapen, trok ik snel aan het touwtje voordat ik uit het zicht rende.

Eenmaal de straat uit zag ik de kruidenier. Daar kocht ik een wit brood, maar wat de kruidenier niet wist, was dat ik stiekem een van zijn zuurtjes in mijn jaszak had verstopt. Zonder af te rekenen at ik deze lekkernij op terwijl ik bedacht wat ik nog meer voor stouts kon doen. Onderwijl drukte ik met een glimlach op alle knopjes van de lift in het warenhuis. Mensen hebben tijden op de lift moeten wachten.

Ik had al een hele stoute droom achter de rug, maar de climax was nog wel toen ik een briljant stoute ingeving kreeg. Ik had namelijk een euromuntstuk gepakt en deze met tweetaktlijm op de stoep vastgeplakt. Van jong tot oud: alle leeftijden hebben gebukt om erachter te komen dat dit muntje toch stiekem niet voor hen bestemd was. Hilariteit alom!

Man wat een stoute droom zeg. Dat zou ik iedere nacht wel willen!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *