Wat ben je nu weer aan het leren?

Hier even een klein nerderig uitstapje! Ik heb namelijk besloten om weer eens wat nieuws te gaan leren. Niet dat het nou zo is dat ik ineens heel veel tijd over heb of zo (in tegendeel), maar ik merk dat ik het heel leuk vind geworden om zelf een website in elkaar te programmeren. Want laten daar nu eens twee hobby’s naadloos in elkaar overlopen zeg!

Code + melige content = awesome!

Dit is begonnen toen ik me voor werk begon te verdiepen in de data visualisatie library D3.js (echt supervette dingen kun je daarmee bouwen! Via deze cursus op Udemy heb ik deze wondere wereld een beetje leren kennen en raakte ik bekend met het prachtige CSS-framework Materialize van Google. Van het een komt het ander en voor je het weet sta je dus te popelen om alles te kunnen bouwen in JavaScript.

En dus neem ik even een klein zijstapje naast mijn immer geliefde programmeertaaltje Python, om daarna dubbel zo onderlegd weder te keren en de bruutste webapplicaties en datavisualisaties te maken die je je maar kunt voorstellen. Huisgemaakt, en simpelweg briljant!

Stay tuned 😉

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *