Wat gaat er met de koepelgevangenis van Haarlem gebeuren?

De bestemming is nog onbekend, maar van een aantal dingen weten we zeker dat ze gaan gebeuren. Zo gaat er nog een hoop gediscussieerd worden over de koepel, vooral tussen voor- en tegenstanders, maar ook zeker door een aantal mensen die eigenlijk geen mening hebben maar zichzelf gewoon graag horen praten. Daarbij lopen de gemoederen soms hoog op, maar wordt de dag altijd afgesloten met een gezellige borrel. Uiteindelijk komt het tot een compromis waar iedereen zich net niet in kan vinden en wordt een persbericht geschreven. Vol trots gaan de slingers uit omdat het overleg zo voorspoedig is voorlopen.

Vervolgens moeten er nog allemaal dingen gebeuren aan de inrichting van de koepelgevangenis van Haarlem. Zo moet de boel opnieuw ingericht worden en zal alles het nodige likje verf krijgen. Omdat het Haarlem is duurt dat allemaal drie jaar langer dan gepland en dan op het moment dat niemand het eigenlijk meer verwacht gaat de koepel ineens open. Hoera!

Er gaat een feestelijke opening plaatsvinden met duurzame slingers en taart, waarbij veel lof wordt uitgesproken over hetgeen bereikt is voor alle Haarlemmers. Het is een prachtig resultaat geworden, en daar mogen we best een beetje trots op zijn. Wat een topkoepel!

Wat er nog meer allemaal gaat gebeuren weet niemand.

You May Also Like