Wat is de leukste crap uit Chinese webshops?

Eerder vertelde ik jullie in deze post al dat ik een groot fan ben van Chinese webshops. En hoe kan dat ook anders? Het kost niet veel, het aanbod is immens en doordat je nooit weet wanneer het wordt geleverd, voelt het elke keer weer als een kadootje wanneer er iets uit China op je deurmat valt. Wie wil dat nou niet?

Omdat ik graag alle positieve dingen uit mijn leven met jullie deel (en omdat ik hoop er via affiliate marketing wat centen mee te verdienen voor mijn Tesla), heb ik besloten om voortaan op deze site bij te gaan houden welke crap ik allemaal uit China heb laten overkomen. Over alle crappy hebbedingetjes zal ik voortaan een kort stukje schrijven, zodat je voor jezelf kunt bekijken of het misschien ook leuke crap voor jou is. Aanrader of niet: op deze site lees je er alles over!

Mocht je zelf dus een keertje iets leuks voor jezelf willen kopen, kijk dan vooral af en toe wat er weer voor moois deze kant op is gekomen. Alles volledig getest en bekeken door Wateengast. Dan weet je het wel!

Maak hier kennis met de nieuwe categorie op deze website: Beste crap uit China.

Enjoy! Of moet ik zeggen: 請享用 Qǐng xiǎngyòng!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *