Wat is een persoonlijke noot?

Een persoonlijke noot is een niet-openspringende, éénzadige, enkelvoudige dopvrucht waar je naam op is geschreven. Een bekend voorbeeld hiervan is de persoonlijke walnoot, waarbij met een watervaste stift de naam ‘Henk’ op de zijkant is geschreven. Deze persoonlijke noot is gemaakt door Henk en was bedoeld om zijn geliefde eens goed in het zonnetje te zetten. Henk was daar niet zo goed in.

Toch had Henk het ook weer niet helemaal mis. Er zijn namelijk weinig dingen leuker om te krijgen dan een echte gepersonaliseerde noot. Dat geeft betekenis aan je relatie en laat zien dat je om iemand geeft. Een persoonlijke noot kunt je goed zelf maken, maar het liefst laat je dat natuurlijk door iemand anders doen. Je moet immers ook weer niet té persoonlijk worden met je noten. Speciaal voor deze gelegenheid heb ik deze dienst aangeboden in mijn webshop. Kijk daarom snel in ons ruime assortiment van persoonlijke noten.

Hier in de webshop!

Tijdelijk is er zelfs een speciale actie! Bestel er 1 en je krijgt een gratis tweede persoonlijke noot cadeau. Of heb je liever een onpersoonlijke noot? Laat dan een willekeurige naam op de zijkant schrijven. Dan heeft de ontvanger geen idee van wie hij kwam. Wat een verrassing!

Ik zou zeggen: veel plezier en knallen met die noten!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *