Wat is er zo bijzonder aan dit doosje potloden?

faber-castell-karl-box-review

Zo af en toe kom je iets absurds tegen op internet. Eh… correctie: voortdurend kom je absurde dingen tegen op internet, maar 9 van de 10 keer zijn ze gewoon heel komisch bedoeld. In de andere gevallen is dat niet zo, en dat zijn nou net de gevallen die ik onwijs interessant vind.

Neem nou bijvoorbeeld dit doosje potloden. Op zich is hier niets geks mee, ware het niet dat ie ongeveer net zoveel kost als een kleine tweedehands auto. Dan kan een mens toch alleen nog maar denken: wa-wa-wat?!

Voor de duidelijkheid: dit doosje potloden kost op het moment van schrijven geen cent minder dan 2659 euro 74. Ik vind dat persoonlijk best wel veel geld. Waarom zou je dat betalen? Ik ben eens op onderzoek uitgegaan en oké, die doos is best wel mooi, het merk zal vast wel goed zijn en je hebt inderdaad echt serieus knetterveel potloden, maar dan nog:

2659 euro en 74 cent?

Dat is veel geld.
Voor een doosje potloden…

Ter vergelijking: voor bijna 3 ruggen haal je ongeveer 350 potloden in huis. Dat is dus bijna 7,50 per potlood! Neem dan voor de grap eens een kijkje op een leuke Chinese webshop. Weet je hoeveel potloden je daar voor het zelfde geld kunt kopen?

Precies: een whopping 12.089 stuks!! En dan zijn ze ook nog eens lollig flexibel met een gummetje erop:

Je hoeft geen groot rekenwonder te zijn om hier de beste deal te achterhalen!

Doe er je voordeel mee 😉

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *