Wat kost een alpaca?

Steeds meer mensen vertellen mij wat een alpaca kost. Vandaag deed mijn vrouw dat toevallig nog twee keer, geen idee waarom. Omdat ik zelf niet zo goed weet wat ik met die informatie moet, deel ik die daarom hierbij maar met jullie. Een alpaca kost kennelijk dus zo’n twee- tot vijfduizend euro. Exclusief BTW.

Voor minder dan tweeduizend euro kan je er ook wel eentje vinden, maar dan krijg je een woest doorgefokte basterd die je om het minste of het geringste drie keer in je gezicht spuugt. Tegen de 5000 zit je bovenin de middenklasse. Dan krijg je de Volkswagen onder de alpaca’s: niet goedkoop, maar zeer degelijk spul.

Uiteraard kan je ook helemaal over de top gaan in de topklasse, maar dan moet je wel heel erg zeker zijn van je passie. Een echte lamborghini-alpaca kost misschien wel een halve ton. Dan heb je weliswaar een drachtige merrie om prijzen mee te winnen, maar toch. Dan heb je ook heel erg veel geld niet meer, en dat moet je maar net willen.

Ik weet nog niet zeker of ik een alpaca wil, maar mijn vrouw heeft hier natuurlijk ook wel weer een goed punt: van alle wol kan je allemaal hippe gadget kunst maken die je voor veel geld te koop zet op een ecologisch kunstzinnige marktplaats. Als je daar wat verkoopt, verdien je je alpaca natuurlijk in no time terug!

Sja, en dan is de sky natuurlijk the limit. What’s next? O ja natuurlijk, dan maak je gewoon een epische alpaca/hunk-kalender:

Haha, dat verzin je toch niet?! 🙂

You May Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *