Wat maakt gras maaien een van de gaafste dingen ter wereld?

Een van de grootste nadelen aan mijzelf vind ik dat ik geen tuin heb. Ik woon 3 hoog met een balkon, en daarop groeit wel van alles en nog wat, maar jammer genoeg geen gras. En daar is het mij natuurlijk allemaal om te doen! Want als je gras hebt, dan kan je namelijk een van de gaafste dingen ter wereld doen: gras maaien! Och, wat hou ik daar toch van…

En dus ben ik zielsgelukkig dat ik mijn ouders deze grasmaaier kado heb gedaan toen ze hun tuinhuisje in Putten gingen kopen. Want door ze een grasmaaier te geven, had ik ze stiekem eigenlijk indirect gedwongen om wel een grasveldje aan te leggen in hun tuin. En daar heb ik nu zelf weer heel erg veel plezier van.

Vandaag ging ik namelijk heerlijk los met de eerdergenoemde grasmaaier, om een half uur later compleet voldaan neer te strijken naast mijn strak gemaaide grasveldje. Wat is er lekkerder om dan na te genieten van wat gezonde lichamelijke inspanning in de frisse buitenlucht, onder het genot van de geur van vers gemaaid gras? (die geur staat niet voor niets in mijn top 5: Wat zijn de beste geuren ter wereld?)

En gras maaien is zo’n dankbaar werk. Je ziet direct resultaat van je inspanning. Heerlijk! Nee hoor, ik zit echt serieus te overwegen of ik niet wat bij kan gaan klussen als levende grasmaaier. Dat lijkt me echt het einde, om te doen wat je leuk vindt en er nog een paar knaken aan over te houden ook!

Dus, mocht jij er nou een hekel aan hebben om gras te maaien, laat het me alsjeblieft weten (mag ook via dit formulier)! Ik maak graag een afspraak om je uit de brand te helpen. Heel graag!

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *