Wat moet ik nou op mijn verlanglijstje zetten dit jaar?

Mijn hemel, wat een rijkdom! Ik realiseer me ineens dat ik het nog nooit zo moeilijk heb gevonden als dit jaar, om te verzinnen wat ik in godsnaam op mijn verlanglijstje moet zetten. Over twee weken is het namelijk alweer Sinterklaas, en alsof dat nog niet genoeg is ben ik de volgende dag ook nog eens jarig… en ik heb alles al in huis dat ik nodig heb!

In die zin ben ik toch maar jaloers op jullie hoor, als lezers van deze site. Voor jullie is het natuurlijk simpel: je vraagt elk jaar gewoon het nieuwste boekje van Wateengast in je schoen. Maar heb je er ooit over nagedacht hoe zoiets is voor de schrijver van datzelfde boekje? Precies, ik weet al tot op de letter nauwkeurig wat daar allemaal instaat. Dat is dan nog steeds onvoorstelbaar awesome en geweldig, maar om het nou een verrassing te noemen… nee, dat niet.

Nee hoor, ik ben nu aan het rondsnuffelen in de categorie ‘overbodige luxe’. Het is zelfs zo erg dat ik nu deze NAS netwerk harde schijf op het oog heb, zodat ik daar misschien ooit experimentele dashboardjes op kan draaien of zo. Heeft iemand toevallig ervaring met zulke dingen?

En anders ga ik dit jaar toch maar weer gewoon voor de classic sokken. Wie weet krijg ik dit jaar dan eindelijk de 2 paar rechtersokken die vorig jaar op mysterieuze wijze verdwenen zijn geraakt!

(mocht je het nog niet gedaan hebben, hieronder kan je nog snel jouw boekje reserveren! Wees er snel bij, want ik ga dit jaar geen voorraadje aanleggen… op = op dus!)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *