Wat moet je iemand geven die alles al heeft?

Soms is het moeilijk om nog een origineel cadeautje te verzinnen voor iedereen die ogenschijnlijk alles al heeft, maar gelukkig heb ik hier de oplossing voor jullie. De kans is namelijk heel erg groot dat diegene namelijk ondanks al zijn spullen en geluk, nog niet in het bezit is van één van mijn boekjes. Op zo’n 100 mensen na weet ik namelijk zeker dat niemand dat boekje heeft, en dus is dit hét exclusieve antwoord voor jouw zoektocht!

Maar dan moet je wel snel zijn. Toen ik vandaag mijn winkeltje aan het opruimen was zag ik namelijk dat ik nog maar 2 stuks van mijn debuutboekje te koop heb en 3 stuks van het sequel Twee Stuks. Wees er dus snel bij, voordat je deze unieke boot mist!

En is dit alles je toch nog niet origineel genoeg? Doe er dan ook nog eens zo’n leuke persoonlijke noot bij! De afgelopen week vloog deze als een pislauw broodje over de toonbank (1x verkocht!) en aangezien deze klant de persoonlijke noot niet boos heeft teruggestuurd ga ik ervan uit dat zij momenteel dolgelukkig aan het genieten is van deze verrijking van haar leven. Zoiets gun je toch iedereen?

Wacht dus niet langer en bestel snel!

Voordat het te laat is…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *