Wat neem jij mee op vakantie in de slaapkamer?

Wat relaxed! En wat bizar. Ik had voor dat hele coronagebeuren een maandelijkse vrije dag ingepland om toch vooral ook af en toe nog een beetje tijd voor mezelf te hebben, maar die tijd voor jezelf heeft in quarantaine toch wel een klein beetje een andere betekenis gekregen. De vrije dag voor mezelf duurt bijvoorbeeld effectief maar 3,5 uur en de eindbestemming is niet veel exotischer dan mijn slaapkamer. Maar dat mag de pret niet drukken. Integendeel! Hij is zojuist begonnen en ik ga er volop van genieten. Hoe? Nou, door bijvoorbeeld deze essentials mee te nemen op vakantie:

De jogging- / chillbroek

“Hij die een spijkerbroek draagt in zijn vrije tijd, heeft het duidelijk niet begrepen” (Dalai Lama)
En o wat had die Dalai Gast een gelijk met deze wijze woorden! Ik kan me gewoon niet voorstellen dat er ook mensen zijn die zonder chillbroek op vakantie gaan in hun slaapkamer. Al hangt ie maar ergens over een stoel of zo, hij hoort er gewoon bij!

De geluidsdichte koptelefoon

Want hoezeer ik ook van mijn gezinnetje hou, ik kom hier natuurlijk wel voor mijn rust. Daar past het geluid van een gezin met baby en kleuter gewoon echt niet bij. Deze koptelefoon is essentieel om even echt lekker tot rust te komen.

 

 

De gewone telefoon

Zodat ik leuke vakantiefoto’s kan maken van de slaapkamer en zo af en toe naar mijn kinderen en lieve vriendin kan kijken als ik ze begin te missen.

 

 

De laptop

Essentieel voor mensen die net zoals ik een melige website bijhouden waarop ze een stukje willen schrijven over de dingen die ze meenemen op vakantie in de slaapkamer. Daarnaast wil ik als de tijd het toelaat ook nog even lekker gaan programmeren aan een nieuwe website (ik leer momenteel de webframeworks Bootstrap en Materialize helemaal van binnen en buiten, echt gave dingen kan je daarmee maken!)

 

Mijn e-reader (Kindle Paperwhite, fantastisch ding!)

Het is heel gek, maar ook al lees je maar 10 minuten in een boek, je voelt je er gelijk helemaal ontspannen door. Gezien mijn beperkte tijd zal het ook niet veel langer dan dat gaan duren, maar een klein hoofdstukje uit boek 3 van The Hitchhikers Guide to the Galaxy moet toch zeker wel lukken. Lachen man!

 

En last but not least: de Switch met Zelda

Want op vakantie moet je ook gewoon even genieten van een andere wonderlijke wereld. Waar kan je dan beter op vakantie dan in Hyrule? Toegegeven: het is daar ook niet allemaal pais en vree (die Ganon maakt er weer een zootje van hoor), maar ze hebben in die wereld elk geval geen corona. Heerlijk!

 

 

Nu ga ik snel de foto’s bij dit stukje plakken en dan lekker met de beentjes op bed. Ik heb nog 2,5 uur te gaan. Dat wordt genieten!

Oh ja, en mocht jij nou ook vakantieplannen hebben in je slaapkamer, dan hoor ik graag je tips en musthaves voor onderweg!

Houdoe allemaal 🙂 Ik weet niet of een uitgebreid reisverslag er nog in zit, maar weet dat ik aan jullie denk vanaf de andere kant van het huis.

Mis jullie!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *