Wie doet er mee met mijn zelf-uitgevonden dieet?

Hallo lieve mensen! Zoals zo veel mensen ben ik afgelopen jaarwisseling weer eens aan het supercliché goede voornemen begonnen om te gaan afvallen. Dit doe ik met behulp van een briljant dieet, maar dan wel een hele bijzondere! Ik heb dit dieet namelijk helemaal zelf uitgevonden, en in potentie is het met stip het allerbeste dieet aller tijden. Ik heb er nog geen boeken over geschreven of zo, maar ik kan jullie natuurlijk wel al gewoon de essentie verklappen. Dus bij deze!

Het dieet heeft de geniale naam: G.E.Z.O.N.D. 

Aan de puntjes tussen de letters kan je zien dat we hier met een afkorting te maken hebben, en die afkorting staat voor de kern van dit dieet: Gewoon Even Zonder Onzin Normaal Doen

Precies! Volgens mij kan een mens genoeg afvallen als je gewoon even een beetje normaal gaat doen met je eten. Want zeg nou zelf: vaak weet je toch zelf wel of het goed is voor je lijn wat je eet? 1 koekje kan best, 1 pak koekjes niet. Elke dag chips is niet ok. Heel veel alcohol slaat op je pens. Enzovoort.

En ik ben er echt van overtuigd dat als je jezelf aanleert om gewoon een beetje normaal te doen met je eten, je vanzelf een flink pak kilo’s af zult vallen.

Maar ja, de tijd zal het leren, dus stay tuned voor de nodige updates op Wateengast. Ik ben mijn eerste kilo in elk geval al kwijt hoor. Hopsa!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *