Wat vinden vlinders zo gaaf aan een vlinderstruik?

Een vlinderstruik is niet zomaar een struik. Een vlinderstruik is het symbool voor een community, het is een creatieve hub, een meetingplace voor de vrije ziel. Dit is een plek waar creatieve vlinders hun vleugels kunnen uitslaan, tenmidden van gelijkgestemde likeminded vlinders. Bij de vlinderstruik kunnen vlinders het beste uit zichzelf halen. Hier ontpopt een vlinder zich pas écht.

In het ontwerp van de vlinderstruik is bijzonder veel aandacht besteedt aan de natuur. Met veel groen en open lucht moet de vlinderstruik uitnodigen om lekker te relaxen en socializen. Maar er is ook ruimte voor lichaamsbeweging. Want welke vlinder houdt er nu niet van om in zijn pauze lekker wat rondjes rond de struik te hardfladderen? Na een pittige workout kunnen de vlinders neerdalen voor een hapje en een drankje bij horecacentrum De Bloemen. Daar kunnen ze socialisen en zich opmaken voor een nieuwe dag in de open kantoortuin.

Moeder Natuur is nu van plan is om de meest succesvolle elementen van de vlindertuin over te nemen in andere dierlijke meetingplaces, zoals bijvoorbeeld de mierenhoop of het wespennest. Door creatieve community hubs te ontplooien hoopt de natuur ook weer eens een positief geluid te kunnen laten horen in de wereld.

Want dat gaat natuurlijk allemaal niet zo lekker de laatste tijd…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *