Wat voelt leren toch altijd goed

Toch mooi hoe dat werkt zeg. In mijn vorige update schreef ik nog over de lamlendigheid, maar het gouden medicijn daartegen is dus gewoon om weer iets nieuws te gaan leren. Om het tij te keren was ik namelijk weer aan een nieuwe online cursus begonnen, en daar leef ik dus echt helemaal van op. Heerlijk om je hersentjes weer voor groei en creativiteit te prikkelen. Dat is een stuk beter dan eindeloos het woord “ugh” te blijven herhalen in je hoofd… Excellent!

Voor de geĂ¯nteresseerde nerds onder ons: wat ik aan het leren ben is hoe je interactieve web-applicaties (goed) maakt met het meta-framework Next.js bovenop React. Superleuk om weer in de code te duiken en op te frissen hoe dat moet, en tegelijkertijd te gaan bedenken wat je er zelf allemaal wel niet voor leuks mee zou kunnen maken (en dat is praktisch dus elke website die je maar kunt bedenken). Beetje puzzelen + creativiteit = een gouden combinatie!

Mocht je trouwens ook ooit willen coderen, dan raad ik je absoluut elke cursus van mijn held Shaun aan op NetNinja.dev. Hij legt alles echt briljant helder uit, van de complete basics tot hoe ik bijvoorbeeld mijn apps heb kunnen maken met Flutter. Tot zover deze korte reclame tussendoor, maar dat is puur omdat ik me ineens realiseer hoeveel skills ik eigenlijk aan die gast te danken heb. Dan verdien je dat gewoon. Thanks man đŸ˜‰

En zo gaan we hier weer vrolijk vooruit, dagje voor dagje. Inmiddels is Bas trouwens weer naar school gegaan vanmorgen, alleen lag Willem er helaas toch weer af met 38.6 graden koorts vanmorgen. Dat blijft ook maar aanmodderen allemaal zeg, maar ooit zal die griep ook hier een keer verdwenen zijn. En dan wordt alles toch weer een partij normaal joh!

Onvoorstelbaar normaal, dat hou je gewoon niet voor mogelijk.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *