Wat zijn de 3 ergste plekken om in quarantaine te zitten?

Nu het gevaarlijke Coronavirus steeds woester om zich heen grijpt, wordt de kans steeds groter dat je zomaar plotseling ergens in quarantaine beland. Dat betekent dat het geen kwaad kan om ook een beetje vooruit te gaan denken. Je wilt immers niet per ongeluk vast komen te zitten op een plek waar je liever niet dood gevonden wil worden. Om die reden deze onwijs actuele tips: welke drie plekken wil je echt niet in quarantaine komen te zitten?

3 – MonkeyTown

Een indoor speeltuin met honderden woeste losgeslagen kinderen. In het begin hou je het misschien nog wel een uurtje vol, maar naarmate die kinderen steeds moeier worden neemt deze indoor hel op aarde steeds gruwelijkere vormen aan. Kijk uit!

2 – De Negenmaandenbeurs

Een RAI gevuld met hormonale vrouwen die niet lang kunnen blijven staan. Kan je het je voorstellen? Het ergste is nog wel dat in de zalen ernaast tegelijkertijd de huishoudbeurs plaats vindt. Zodra dat gaat mengen zit je dus vast met het slechtste uit twee werelden. Wederom: kijk uit!

1 – Almere

Behoeft geen nadere toelichting.

Extra tip: Meer plekken waar je liever niet vast komt te zitten lees je natuurlijk in dit boek van vriend Mark van Wonderen over treurtrips:Geniale lectuur over de treurigste plekken in Nederland!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *