Wat zijn de 4 beste seizoenen?

We naderen een spannende ontknoping! Na een grondige voorselectie is uiteindelijk een shortlist samengesteld van 4 kanshebbers voor de titel “Beste Seizoen”. De jury wist na lang beraad alle dingen weg te strepen die eigenlijk geen seizoen waren. Toen iedereen het hierover eens was werden vervolgens deze genomineerden naar voren geschoven. Dit zijn ze:

De zomer
De zomer is natuurlijk het seizoen dat het verst in ons geheugen zit, en ook dit jaar heeft ie weer niet teleur weten te stellen. Dan was het weer veel te warm, dan regende het te weinig, dan regende het weer te nat: ja, voor iedereen was er wel iets te zeiken deze zomer. Hiermee is dit een serieuze titelkandidaat voor deze strijd.

De lente
Het seizoen waarin mens en dier de kriebels krijgt. Na een hoop koude nattigheid zien we voor het eerst de zon weer. Maar is dat genoeg om alle kou en narigheid uit de lente te vergeten? Daarbij is de lente ook vooral het seizoen waarin alles ‘net niet’ is: net geen zomer, net geen winter. Spannend om te zien of de lentekriebels in deze stemming dit gebrek aan karakter kan compenseren.

De herfst
Als je van bruine prut houdt is de herfst het seizoen voor jou! Geen ander seizoen weet zo’n natte smurrie achter te laten als de herfst. Bladeren, regen, modder: de herfst heeft het allemaal. Liefhebbers van deze zooi zouden best nog wel eens voor onverwachte resultaten kunnen zorgen in deze wedstrijd.

De winter
Mooi koud is niet lelijk, maar koud is het mooi wel! Net als andere seizoenen is de winter in Nederland vooral koud en nat, maar door soms vriend en vijand toch te verrassen met wat vorst heeft de winter toch een schare fans achter zich weten te verzamelen. Of die ook zullen gaan stemmen? We gaan het zien!

Dit waren ze: de vier beste seizoenen. Wat is jouw favoriet? Je kunt nu nog even stemmen via de onderstaande poll! Daarmee zorg je we over een paar weken de spannende ontknoping kunnen vieren. En wie weet wordt jouw lievelingsseizoen straks wel het Beste Seizoen Aller Tijden!

Alles LIVE op Wateengast.nl

Heb jij wel eens een boete gekregen voor te snel rijden?

Loading ... Loading ...

Deze wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door Vivaldi

You May Also Like