Wat zijn de beste wensen?

Zo rond de jaarwisseling vliegen de beste wensen je vaak rond de oren, maar deze wensen kunnen natuurlijk nooit allemaal de beste zijn. Hoe herken je het kwaliteitsverschil? Het kan soms wat ingewikkeld lijken, maar met een beetje oefening kun je gelukkig snel de beste wensen van minder goede wensen onderscheiden. Let maar eens op.

De beste wensen kun je makkelijk herkennen aan het feit dat ze echt onwijs veel beter zijn dan matig tot slechte wensen. Beste wensen hebben vaak het beste met je voor, zoals bijvoorbeeld een beetje geluk of een mooie vaatwasser. Meestal zijn de beste wensen authentiek, welgemeend, goedbedoeld en enigszins realistisch. De allerbeste wensen zijn natuurlijk de wensen die ook echt uitkomen.

De slechtste wensen zijn vaak wensen die eigenlijk voor iemand anders bedoeld waren. Hierdoor missen ze relevantie en slaan ze eigenlijk de plank helemaal mis. Wees daarom op je hoede als iemand je bijvoorbeeld een nieuwe grasmaaier toewenst terwijl je helemaal geen tuin hebt. Grote kans dat iemand zich er hier gemakkelijk vanaf probeert te maken met een stel karige tweedehands wensen. Die zitten er helaas ook nog te vaak tussen, maar gelukkig merk je dat als ontvangende partij vaak snel.

Persoonlijk wens ik jullie natuurlijk de allerbeste wensen die een gast zich maar kan voorstellen. Maak er een prachtig jaar van allemaal, geniet ervan en als je wilt blijven lachen moet je vooral af en toe op deze site blijven kijken. Ik beloof plechtig om er elke dag wat meligs bij te knallen!

Dikke nieuwjaarsknuffel van uw enige echte Ouwehoer des Vaderlands

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *