Wat zijn de voordelen van aerodynamisch verhuizen?

Steeds meer mensen verhuizen aerodynamisch. En dat is ook niet zo gek, want een aerodynamische verhuizing heeft nou eenmaal tal van voordelen boven een traditionele verhuizing. Wil je ook weten wat een aerodynamische verhuizing voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder.

De kern van aerodynamisch verhuizen is dat je minder wind vangt. En dat scheelt enorm in tijd, kosten en ergernis, want door wind kan van alles omvallen. Met een paar kleine aanpassingen in je proces pluk jij hier ook de vruchten van:

  • klap windvangers als de paraplu of kite in tijdens het verhuizen. Zo voorkom je dat een plotselinge windvlaag grip kan krijgen op deze bezittingen.
  • zet een hoge toren verhuisdozen niet los in een tochtig steegje. De kans is groot dat deze vroeg of laat een keertje omvalt.
  • probeer met de wind in je rug te verhuizen. Als je dit tegen de wind in doet voelt alles nog zwaarder.
  • zie je hoge bomen? Probeer daar dan zoveel mogelijk vanaf te verhuizen. Die vangen veel wind namelijk.
  • blaas tijdens het inpakken al stevig tegen al je spullen aan. Hiermee krijg je een beetje gevoel voor welke spulletjes sneller wegwaaien dan anderen. Die kan je dan extra in de gaten houden tijdens je verhuizing.
  • en tenslotte: nooit tegen de wind in terugblazen. De wind trekt zich daar namelijk niets van aan en dat kost jou alleen maar energie.

Mocht je na het lezen van deze tips nog steeds twijfelen of aerodynamisch verhuizen wel iets voor jou is, huur dan gewoon eens een windtunnel en zet daar je complete inboedel in. Je merkt dan snel genoeg water zwakke plekken zijn in de voortgang van je verhuizing.

Succes!

 

You May Also Like

2 Comments

  1. Zeker! Helemaal als het stormt, dan merk je het verschil echt wel hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *