Wauw, nu alweer een mijlpaal voor Wateengast?

Hoppa, ik heb weer een kleine achievement te vieren hoor! Augustus van 2020 was namelijk de maand waarin Wateengast.nl voor het eerst een maand lang elke dag meer dan honderd bezoekers mocht verwelkomen. Hoe vet is dat? Voor jullie waarschijnlijk helemaal niet, maar voor mij is dat net mijlpalig genoeg om dit kleine stukje over te schrijven.

En op zich is dat ook eigenlijk best veel allemaal. Ik begrijp natuurlijk goed dat de meeste mensen gewoon toevallige voorbijgangers zijn die op zijn best denken “WTF?” voordat ze mijn site wegklikken, maar toch. 100 mensen is toch een ouderwets goed gevulde bus per dag. Of een iets te drukke kroeg. En dat allemaal op mijn site! Ik voel me vereerd 🙂

Deze poeha dient allemaal als kleine warming-up voor een mijlpaal waar ik binnenkort wel echt heel erg trots op ga zijn. Nog maar 18 nachtjes schrijven namelijk en dan publiceer ik hier zowaar de enige echte officiële 1000ste post op Wateengast! Ik heb nog geen idee hoe ik dat moet gaan vieren en waar ik over ga schrijven, maar ik moet er maar snel eens wat op gaan verzinnen. De tijd vliegt als je over onzin schrijft!

Heeft iemand nog een leuke suggestie?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *