Welke Facebook-pagina kan ik met Pinksteren liken?

Traditioneel zijn er elk jaar weer duizenden Nederlanders die er tijdens Pinksteren online op uit trekken om een Facebook pagina te liken. Toch is het lastig om elk jaar weer een nieuwe, originele bestemming te kiezen. Speciaal voor de mensen die nog steeds twijfelen welke pagina ze dit jaar van een klikje moeten voorzien, heb ik hier een hele leuke tip. Kennen jullie de Facebookpagina Wateengast.nl namelijk al?

Deze Facebookpagina had ik een tijdje geleden al gereserveerd, maar nog nooit echt goed gebruikt. Ik was steeds van plan om die samen te voegen met mijn ReinOnlein-pagina, maar Facebook staat dat (terecht) niet toe. Omdat ik grootste plannen heb voor deze hobbysite heb ik besloten om nu na een jaar toch maar over te schakelen naar deze pagina. Het kost misschien wat “likes”, maar op de lange termijn is het wel wat overzichtelijker.

Aan jullie als trouwe lezers daarom het vriendelijke verzoek om mijn aankomende uitnodiging gezellig te accepteren (mits je Wateengast.nl een beetje kunt waarderen natuurlijk, het moet wel echt zijn allemaal). En dat is zo gepiept! Door hieronder even ‘vind ik leuk’ aan te klikken maak je mij een onwijs gelukkig ventje:

Een geluk zit in een klein hoekje. Hopelijk duizend maal dank! En wat ik daar verder mee ga doen? Nou, niet heel veel, maar het aantal likes is voor adverteerders een soort abstracte graadmeter voor het succes van je site. Aangezien ik nog steeds een paar euro mis voor mijn Tesla heb ik die adverteerders dus nog hard nodig…

Dus, neem dit Pinksterweekend je hele gezinnetje gezellig mee uit surfen en klik online op mijn like-linkje zoals Jezus dat 2019 jaar geleden ooit bedoeld heeft. Mijn site staat 24 uur per dag voor jullie open!

Onwijs bedankt vrienden 🙂

Amen.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *