Welke tablet kun je het beste niet kopen?

Persoonlijk heb ik altijd moeite gehad om de voordelen van een tablet in te zien. Als ik op de bank op internet wil heb ik mijn smartphone, en als ik wil werken wil ik een toetsenbord. Zo’n tablet is een mooie oplossing als je zo min mogelijk met computers te maken wilt hebben, maar is er anders nog een goede reden om een tablet aan te schaffen?

Nee, volgens mij niet. Omdat er ongetwijfeld meer mensen zijn zoals ik heb ik daarom hier een handige lijst samengesteld van tablets die je écht niet moet kopen. Zo bespaar je weer geld voor andere leuke dingen. Alsjeblieft!

Tablet die je niet moet kopen als je veel geld hebt

Eigenlijk zit je met elke tablet die je niet koopt wel goed, maar sommige kun je toch nét wat beter niet kopen dan anderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Apple iPad Pro 12.9 inch? Met een vraagprijs van 2.119 euro is ie natuurlijk absurd duur voor wat je ervoor terug krijgt. Dat geld geef je natuurlijk veel liever uit aan andere dingen of een goed doel.

Welke tablet moet je niet kopen van een klein budget

Of wat te denken van deze Alcatel T1Z. Deze heeft een VGA scherm en dat is natuurlijk volkomen ruk. Hierop gaat alles langzaam en zie je dingen alsof je ze door je wimpers kijkt, maar dan op de bank. Niet doen dus.

Welke tablet kan ik het beste niet kopen voor mijn kinderen?

Het is natuurlijk zonde om kinderen nu al te verpesten met een tablet. Tuurlijk mogen ze naar filmpjes kijken en spelletjes spelen, maar geef ze dan ten minste een fatsoenlijk toetsenbord zodat ze ook vast leren typen. Ik raad je daarom van harte aan om deze kindertablet niet voor ze te kopen.

Welk toetsenbord hoef ik dan ook niet voor mijn tablet te kopen?

Het houdt maar niet op met die besparingen zeg! Als je geen tablet koopt, hoef je namelijk ook geen toetsenbord te kopen zodat ie weer een beetje op een normale laptop lijkt. Daarmee bespaar je al snel honderden euro’s! Kijk maar eens naar dit nonsensproduct dat je lekker kunt laten liggen als je geen tablet koopt. 219 euro maar liefst!

Is er ook een tablet die ik wel moet kopen?

Nee.

Tot zover! Succes met je zoektocht naar de perfecte tablet die niet bij je past.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *